Om Lines kjøkken
Lines kjøkken har sin base på gården Høistad i Nordbygda, Øyer. Her bor jeg, Line Rusten. Jeg er utdannet kokk og konditor og har jobbet i matbransjen siden jeg begynte som lærling i 2004. Fram til feb. 2023 har jeg jobbet på Annis Pølsemakeri i Ringebu med ansvar for cateringavdelingen. I tillegg til denne jobben har jeg siden 2020 drevet gården og her har jeg både boergeit, norsk pelssau, tibetanske jakfe og høner.
Jeg startet Lines kjøkken med et ønske om å kunne kombinere min utdanning og arbeidserfaring med gårdsdrifta. Alt av baking og kokkelering skjer på mitt eget produksjonskjøkken som stod ferdigstilt i 2019.
Målet mitt er å kunne tilby en smakfull matopplevelse baserte på mange av gårdens egne ressurser. Derfor kan jeg tilby matretter laget på kjøtt fra både kje, lam og jak som jeg veit har levd et godt liv, og alle kaker vil bli bakt med egg fra mine frittgående høner.
Jeg startet Lines kjøkken med et ønske om å kunne kombinere min utdanning og arbeidserfaring med gårdsdrifta. Alt av baking og kokkelering skjer på mitt eget produksjonskjøkken som stod ferdigstilt i 2019.
Målet mitt er å kunne tilby en smakfull matopplevelse baserte på mange av gårdens egne ressurser. Derfor kan jeg tilby matretter laget på kjøtt fra både kje, lam og jak som jeg veit har levd et godt liv, og alle kaker vil bli bakt med egg fra mine frittgående høner.